Nous cursos gratuïts de formació per a entitats i associacions de Granollers

Benvolguts i benvolgudes,

Com bé sabeu, l’Ajuntament de Granollers presta de manera estable un servei de suport a les entitats i associacions a través d’un programa anual d’informació, formació i assessorament que podeu consultar a www.granollers.cat/entitats

Ens adrecem a vosaltres per tal d’informar-vos que ja podeu consultar la programació dels nous cursos gratuïts de formació per a entitats i associacions de Granollers. L’objectiu principal és que els membres de les associacions i entitats tinguin tota la informació i les eines necessàries per adaptar-se a les noves obligacions que comporta la Reforma Fiscal.

El primer curs «La responsabilitat legal de les juntes directives», és una formació pensada per oferir una visió completa sobre les obligacions que assumeixen totes aquelles persones que s’incorporen o ja formen part d’una junta directiva, així com les conseqüències i responsabilitats que es deriven del fet d’incomplir-les. La xerrada es farà dijous 11 de juny, de 18.30 h a 20.30 h al Centre Cívic Nord. El període d’inscripcions és del 25 de maig a l’11 de juny. 

El segon se centra en les obligacions que comporta la llei de transparència per a les entitats i les eines que ajuden a complir amb aquestes obligacions. «Com s’aplica la nova llei de transparència en una entitat» es farà el dia 6 d’octubre de 18.30 a 20.30 h al Centre Cívic Nord. Qui hi estigui interessat, pot apuntar-s’hi a partir del 7 de setembre.

El tercer, «Obligacions fiscals per a associacions. Com s’aplica la reforma fiscal a la teva entitat», farà un repàs de les principals obligacions amb l’ajuda de situacions i exemples pràctics del dia a dia de les organitzacions. Serà el dia 27 d’octubre de 18 a 21 h al Centre Cívic Nord. Inscripcions a partir del 7 de setembre.

I per acabar, el curs «Iniciació a la comptabilitat per a associacions adaptada a la nova situació fiscal» es portarà a terme en 4 sessions al novembre, dimecres de 18.30 h a 20.30 h al Centre Cívic Palou,  i s’hi explicaran els conceptes bàsics de la comptabilitat adaptada per a les entitats no lucratives. Les inscripcions s’obren també a partir del 7 de setembre.

Adjunt a aquest escrit trobareu el full informatiu dels cursos de formació.

US CONVIDEM A PARTICIPAR-HI!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.